fredag 24 februari 2012

Spelledig helg

Det är alltså spelledigt för Brännan i helgen och då har halva laget åkt iväg till fjällen så nu är det bara att be till gudarna att grabbarna undviker skador.

Det spelare som är hemma spelade U21 match mot Sundsvall igår och tog hem två säkra poäng och på lördag väntar match mot Gnarp i samma serie. En serie som förövrigt har en tuff återväxt.

***
Det är ett ruskigt drag runt handbollen i Härnösand, både vi och damerna har chans att kvala uppåt och idag var det damernas tur att få helsida inför helgens drabbningar.

***
På tal om drag så jobbar jag för fullt med att ge bra förutsättningar till grabbarna inför det som komma skall och vi har nu 67!! företag som är med och sponsrar inträdet till matchen mot Hornskroken. Det är enormt roligt att så många vill hjälpa till.

***
Vi fortsätter med det underbara övergångarna och pratar förutsättningar, senaste installationen i grabbarnas omklädningsrum är en Kaffemaskin som levererar alla möjliga sorters Kaffe. Bäst för grabbarna att ta steget upp för omklädningsrummet håller för hög nivå för tvåan!

***
Jag har satt lite press på grabbarna nu genom att redan sålt ut kvalet till en sponsor så nu finns ingen återvändo! Det är bara att ta de sista poängen som krävs för att ta steget upp.

***
Men å andra sidan lär vi nog få kvala även vid fyra förluster, kan inte se att nått annat lag går rent och på så sätt kan bara Vassunda gå om oss.

Fast torskar vi alla som är kvar har vi väl inget i ett kval att göra....


***
Vi avslutar med lite bilder från materialchef-mackens revir!









11 kommentarer:

Gladh sa...

Fy vilken orättvisa! Ta genast bort kaffemaskinen. Det där var ju en sak som jag nog kan titta upp i stjärnorna efter.

Med mina fyra obligatoriska koppar kaffe innan match hade det där sparat mig åtskilliga kronor över en säsong.

***

Jag hoppas att dina tipskunskaper inte är något vidare. Kan bli jobbigt om du får rätt.

Tobias Wikström sa...

Fina grejer i härnta vettu! Namnbrickor i guld, tvättade kläder och kaffemaskiner är det inte många i div 2 som! Du kan väl komma på try out i vår:)

Gladh sa...

Try out!? Har du läst vad Zlatan tycker om try outs? Förövrigt finns det ett par hinder (förutom att jag är en tokvassundait). Flytta på fru och 2 barn ifrån jobb osv innebär vissa problem. Sen det viktigaste! Sjödin måste bort, han har ju min tia!

Kommer du ner till nästa helg?

Tobias Wikström sa...

Men Gladh inte kan du ha så gamla barn att de kan sätta stopp för en flytt! Och på tal om barn kan det väl inte få en bättre uppväxt än i norrland! Jag bjuder på familjemedlemskapet!;)

Och Sjödin är en trevlig kille så han släpper säkert tian om det är viktigt! Vi byter förövrigt till en riktigt schysst och tight adidas tröja nästa år:)

Ksk Djalmar sa...

Vinst MOT Sundsvall ledde många ggr med 10 bollar ref kommer senare under kvällen! Vi ses nästa helg!

Ksk djalmar sa...

http://www.laget.se/KSKHERR/35631-nyhetsarkiv-item-2107121.html

matchref

samt vår blogg!

http://ksknorrort.blogspot.com/

Gladh sa...

Gillar namnet ks knorr ort?

Gladh sa...

Ks-kantskott

ksk djalmar sa...

http://www.laget.se/KSKHERR/35631-nyhetsarkiv-item-2107948.html

Ksk Djalmar sa...

Vad finner du för
Glädje i detta Gladh ?

Gladh sa...

Djalmar: Älskar knorrar :D