tisdag 28 februari 2012

Ett steg närmare kvalet

Vi hade alltså spelledigt i helgen men precis som rubriken antyder tog vi oss ett steg närmare kvalet ändå och det efter ett frikast av Krokens Mattias Söder.
Det är i och för sig inte klart ännu men nu ska det fruktansvärt mycket till om vi inte ska ordna detta. 
Ett poäng i helgen och det är helt klart men det är väl lika bra att sikta på fyra så vi säkrar den så viktiga andraplatsen.

***
Härnösands HK ångar på för fullt i damettan och allt talar för att man vinner den serien och då får kvala till allsvenskan. Roligt för dom men vägen till allsvenskan är oerhört lång. 

***
Två jättetorskar av Sundsvall och precis som ifjol rasar man ihop lite i slutet. Nu har man i och för sig relativt lätt väg "in" men det blir nog plats åtta för dem.

***
Jag som varit lite tveksam till Kungsängen får käka upp allt jag skrivit. Grymt kul för dem och jag antar att det är ett taggat lag i helgen. Stort att gång på gång vinna så stort och skulle de ta två poäng mot oss känns kvalet nära.

***
Vårt U21 lag bestående av ett gäng 96:or och tre ur A-laget spelade mot Gnarp i helgen och vann med 30 bollar. Vi måste göra något för våra talanger!

***
I matchen mot Kroken kommer vi köra vårt årliga arrangemang där ett gäng företag bjuder på fri entré. Idag passerade vi 70 företag, handbollen i härnösand är stekhet alltså.

***
Kanske är lite kaxigt men under förra veckan gjorde jag klart med huvudsponsorer till kvalet. Både Electrolux och Länsföräkringar går in som samarbetspartners till dessa matcher som alltså måste bli av!

***

3 kommentarer:

/MA sa...

Vet du om det är någon live-rapportering från seriefinalen i damernas 1N? Kan nog bli en riktigt jämn och spännande match och att en serie avgörs så här med en direkt avgörande match är jättekul. Det gäller för HHK att inte vara beroende av målskillnad för att bli seriesegrare eftersom BBK A möter BBK U i sista matchen och det kan bli 100-0 :(

Bengt J sa...

Eu finns det inga planer på liverapport från HHKs match.

Tobias Wikström sa...

Precis som Bengt skriver finns det vad vi vet inga planer på detta. HHK har inte jobbat särskilt hårt på det. Som sagt kommer säkert bli en bra match!

Exakt, HHK måste vinna detta annars går BBK om!