fredag 2 mars 2012

Inför helgen

I helgen bär det av till huvudstaden för att i första hand säkra kvalplatsen men vill det sig väl kan vi se till att säkra andraplatsen på en gång.

Förutsättnignar är riktigt bra och det känns faktiskt riktigt skönt att det är två bra lag vi ska möta också. Vi vet att det krävs 100 % för att vinna i helgen så ingen kommer åka ner med samma inställning som mot Jakan/Cliff.

***
På tal om att säkra så kommer såklart Lidingö att se till att avgöra detta i helgen men man kan ju alltid drömma om två torskar och två vinster för oss för då blir det i alla fall lite nerv. Eller å andra sidan kanske man inte vill det för då kommer de tappade poängen mot Jakan/cliff svida ännu mer;)

***
Räknar med att vi får en partisk liverapport i helgen av grabbarna från dövinkel.

***
Härnösands HK spelar sin sista match i serien imorgon och det i en ren seriefinal mot Bodens BK. Vinner man den är man klar för kvalspel till allsvenskan. Ett kval som kommer spelas nån gång i slutet av mars. Den som lottade serien måste gjort en rejäl tankevurpa, spela sista matchen 3 mars och sen hålla bra kvalité en månad till när ett viktigt kval väntar.

Ännu sjukare är att om Boden vinner har de allt i egna händer och kan då avgöra mot Boden 2 eftersom det behöver jaga ikapp lite målskillnad på HHK. Blir det bortaseger i helgen lär inte oddset va högt på att BBK1 vinner mot BBK2 med det antal mål som behövs!  Detta ska inte få hända.


***
Nu har det blivit lite gnäll men det kan behövas ibland!

3 kommentarer:

viktor johansson sa...

Vinner vi i BBK resterande fyra matcher så har vi 2 poäng mer än HHK, på tal om tankevurpa :)

Tobias Wikström sa...

Ajajaj, kasta sten i glashus alltså! Du har ju såklart rätt och får erkänna att jag har fel men står fortfarande kvar vid att förbundet gjort en miss för det räcker ju med en BBK torsk och läget är detsamma! Sen är den värsta missen att HHK kan behöva ha en månad ledigt innan kvalet!

Anonym sa...

SemiOff 1
Ons 28/3
Lag 1 Div. 1N /Lag 1 Div. 1Ö /
Spelas i bäst av 2 matcher
SemiOff 2
Sön 1/4
Lag 1 Div. 1Ö /Lag 1 Div. 1N /